Studion ligger inne i Rörstrand Center, i centrala Lidköping.  En liten , lagom yta som inte begränsar min kreativitet, utan rättare sagt bara förstärker den.
Vare sig det gäller barn, produktbilder eller vanliga porträtt, så har jag aldrig tillåtit miljön att stoppa mig.  

 

Mitt mål är att skapa en avslappnad miljö, dels för att kunden slappnar av mer, och för att det är så jag gillar det.  Jag jobbar bäst under dessa förhållanden, och får bäst resultat då. 


Hyra Studion?

Halvdag : 1200 kr inkl moms.
Heldag:    2000 inkl moms.

Studion är mest anpassad för barnfotograferingar, med tanke på rekvisita och bakgrunder. Dock så är det gjort att snabbt kunna anpassa för en körkortsbild, familjefotografering, eller modellserie. Är man skygg för folk, så drar man igen gardinerna så får man studion automatiskt för sig själv.

 • Alexander Forselius • 2 april 2017 12:58:33
  Jag valde att köpa en av Daniels stjärnfoton av Vänern över att använda gratisbilder till min bok att använda på omslaget. Detta då jag dels vill sörja för att de lokala företagen ska fortsätta att överleva och försörja vår bygd så att samhällsservicen kan upprätthållas samtidigt som jag fick en mycket fin bakgrund. Den tillsammans med porträttbilder jag köpt tidigare blev till ett mycket fint omslag till min bok om att leva med autism. Även om det kostade mer än att använda bilder från nätet anser jag det är värt för att stötta näringslivet på orten och att min bok ska ha en lokal prägel.

  Jag ser fram emot att anlita honom i framtida projekt.
 • Andreas • 26 juli 2016 23:39:48
  Daniel är otroligt hängiven i alla uppdrag hos oss och vi rekommenderar honom starkt. Han är mångsidig, våghalsig och väldigt kreativ. Tips är att förmedla dina idéer och sedan låta honom göra sitt jobb, sin show, vilket gör att precis rätt känsla, rätt ögonblick uttrycker sig på en bild. Tack än en gång för dina tjänster min vän!
 • Lisette • 22 maj 2015 12:23:41
  Fin studio och duktig fotograf! Vi är verkligen nöjda med våra bilder och vi rekommenderar Daniel till alla vi känner och inte känner!